2013. július 2., kedd

zendaya colmen

zendaya 1996 szeptember 1. született ismert sorozati nevén rocky blue a indul a risza!
Zendaya a kaliforniai Shakespeare Színház közelében nőtt fel, ahol édesanyja dolgozott jegyeladóként. Keresztnevének jelentése shona nyelven "köszönetet adni" (a shona a bantu nyelvcsaládhoz tartozik, amelyet Zimbabwéban beszélnek).
Zendaya korábban modellkedett a Macy, a Mervyns és az Old Navy ruhagyártó cégeknél is. Ezenkívül táncos volt egy Sears reklámban, amelyben a Disney Channel-sztár, Selena Gomez is feltűnt.
Miközben a színház zeneiskolai programjában tanult, és hangversenyeken is fellépett, Zendayának arra is jutott ideje, hogy anyukájának segítsen jegyeket eladni a színházban. Az Oakland School for The Arts-ba járt, amikor szerepelt az Once on This Island-ben a Berkley Playhouse-nál, ahol Little Til Moune-t alakította. Szintén színészkedett a CalShakes Conservatory nevű programnál az American Conservatory színházban, valamint olyan színpadi produkciókban is szerepelt, mint a III. Richárd, aTwelfth Night vagy az As You Like It.
Zendaya 2012 őszén elindította első turnéját,a Swag It Out Tour-t,amelynek keretein belül végigjárja az Amerika Egyesült Államok államait. Leghíresebb dala és (önálló) klippje a Swag It Out,de ezen kívül számos klippet készített barátnőjével,Bella Thorne-al.(pl.Something To Dance For,Watch Me)
Zendaya családjával és kutyájával, Midnighttal él Los Angelesben. Érdeklődési köréhez tartozik az éneklés, táncolás és a ruhatervezés is

2 megjegyzés: